نکات مهم در تهیه آش رشته
نوشته شده توسط : مرداد

طرز تهیه آش رشته خوشمزه نذری و چند راه برای خوشمزه تر شدن آش

آش شله قلمکار , طرز تهیه آش شله قلمکار , پخت غذای آش شله قلمکار

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته , Ha vaji

نکات مهم در تهیه آش رشته

یکی از مهم ترین نکات در تهیه آش رشته این است که حتما حتما باید تمامی حبوبات را پیش از پخت یک یا دو روز خیس کنید و در این زمان چند بار آب آن را تعویض کنید تا ایجاد نفخ نکند.

نکته ی دوم این است که مقدار پیاز داغ نباید خیلی کم باشد چرا که پیاز به جا افتادن آش رشته کمک میکند.

نکته ی مهم دیگر این است که نمک را حتما پس از اضافه کردن کشک و رشته اضافه کنید چرا که کشک و رشته شور هستند و افزودن نمک قبل از این دو ممکن است باعث شور شدن شود.

نکته ی حائز اهمیت دیگر انتخاب قابلمه ی مناسب است ، گنجایش قابلمه ی انتخابی شما باید کمی بیشتر از حجم آشتان باشد چون در اثر نبودن فضای کافی رشته ها به هم میچسبند.

اگر میخواهید ظاهر آشتان زیباتر باشد سبزی ها را بدون ساقه و کمی درشت خرد بفرمایید.

به هیچ وجه کشک را حین پخت آش اضافه نکنید جوشاندن کشک به همراه آش علاوه بر طعم کشک را بد میکند باعث بریده شدن کشک هم میشود.

بعد از پختن کامل آش رشته زمان سرو بهترین زمان است برای اضافه کردن کشک اما باز دقت کنید که نباید کشک و آش رشته اختلاف دمایی زیادی داشته باشند چون باعث بریده شدن کشک میشود.

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

طرز تهیه آش رشته خوشمزه نذری و چند راه برای خوشمزه تر شدن آش

منبع : طرز تهیه آش رشته

آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/noodle-soup.html





:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی